АКВА ВИТА
Модераторы: RomMc'R, Marion, Bishop, Guard, Rockv, Kompot
- кущёвский бит
- патриарх кирнета
АКВА ВИТА
Пенсіонери говорять про нього з повагою.
Молодь дивиться на нього зацікавлено.
Знає всі біди і проблеми простих людей.
Він не банкір. Він не багатий бізнесмен.
Він, як ми з вами, - просто робить справу.
Молодь дивиться на нього зацікавлено.
Знає всі біди і проблеми простих людей.
Він не банкір. Він не багатий бізнесмен.
Він, як ми з вами, - просто робить справу.
- кущёвский бит
- патриарх кирнета
-
- гражданин кирнета
- Отєц Дорік
- патриарх кирнета
- NTD
- патриарх кирнета
- Контактная информация:
Marion писал(а):а чим вона найкраща?
Тим, що найвідоміша. От ти особисто знаєш гурт з Кіровограда, про який би знали по всій країні, крутили б кліпи по телебаченню, та підлітки шукали б їх диски та касети в магазинах?
P.S. Сам колись ходив по магазинам шукав.

Якщо немає, що сказати - придовбайсь до орфографії.
Всю неприязнь до мене прошу виражати виключно в суїцидальній формі
- Tube Swayer
- патриарх кирнета
NTD писал(а):Тим, що найвідоміша.
Бути відомим можна по різному. Для мене це скоріше позор Кіровограда ніж гордість!
Не тіш себе, нікому крім Кіровоградців вони не потрібні були і в ті часи, коли були в ротації "Території-А"NTD писал(а):про який би знали по всій країні
А якшо міряти відомість пов'язану з музикою, так найвдомішим мабуть є І. Крутой. Він хоч і з Гайворона, але грав по Кіровоградських ресторанах
І не слід забуватии Генріха Густавовича Нейгауза, він також народився в кіровограді (Єлизаветграді). Хоча тоді дівчатка кип'ятком за ним не пісяли
- NTD
- патриарх кирнета
- Контактная информация:
Marion писал(а):А якшо міряти відомість пов'язану з музикою, так найвдомішим мабуть є І. Крутой. Він хоч і з Гайворона, але грав по Кіровоградських ресторанах
Да, про Крутого я таки забув. Тут ти правий. До речі, кажуть, його, в свій час, вигнали з музпеду.

Marion писал(а):І не слід забуватии Генріха Густавовича Нейгауза, він також народився в кіровограді (Єлизаветграді). Хоча тоді дівчатка кип'ятком за ним не пісяли
Ну, так все залежить від того ЧИМ ми міряємо, якщо дівчатками, що пісяють кип'ятком, то таки Аква Віта кращі за Генріха. Якщо технікою, то ясна справа, Генріх крутіший. Так що потрібно міряти в одній якійсь площині, бо так ми ні до чого не дійдемо.

Marion писал(а):NTD писал(а):P.S. Сам колись ходив по магазинам шукав.
А про це більше нікому і ніколи не кажи, а ми зробимо вигляд , що цього не бачили)))
Ну, я не страждаю комплексом "музики яку я слухаю". А слухаю я багато що, бо не для того щоб оцінили мої смаки, а задля власної насолоди. В дитинстві "Ласковий май" слухав.

Не в образу, просто жарт на тему:
- Хлопче, що за лайно ти слухаєш?
- Єдине лайно, яке я зараз слухаю, це ти.
Тобто, я веду до того, що тупо сперечатись зі смаками. Комусь подобаються оперні увертюри, комусь Таїсія Повалій, а комусь Окан Ельзи. І всі їх слухачі будуть кричати, що інші - лайно. А результат опитування на початку теми говорить сам за себе.

Якщо немає, що сказати - придовбайсь до орфографії.